Comanda minima 200 lei

Roaba cuva zincata,85l, cadru verde, roata pneu, 350 x 8,p

Cod: 2199

411 vizualizări

Preţurile afişate conţin TVA.

Preţul este per bucată

DisponibilDisponibil
Material Material: Metal
Ambalare Ambalare: 1
Volum Volum: 100l
Cantitate

"Roaba cuva zincată, 85L, cadru verde, roată pneumatică 350 x 8P" este un echipament util în diverse activități de transport și manipulare a materialelor. Această roabă este proiectată pentru a facilita transportul în grădinărit, construcții, agricultură și multe alte aplicații.

Caracteristicile și beneficiile acestei roabe includ:

1. **Capacitate mare:** Cu o capacitate de 85 de litri, roaba poate transporta o cantitate semnificativă de materiale, cum ar fi pământ, nisip, piatră sau alte încărcături.

2. **Cuva zincată:** Cuva este confecționată din material zincat, ceea ce îi conferă rezistență la coroziune și durabilitate în timpul utilizării în diverse medii.

3. **Cadru verde robust:** Cadru robust și rezistent, construit pentru a susține greutatea încărcăturii și pentru a oferi stabilitate.

4. **Roată pneumatică:** Roata pneumatică de 350 x 8P permite manevrarea ușoară a roabei pe terenuri diverse, inclusiv terenuri accidentate sau cu suprafețe neregulate.

5. **Manevrabilitate:** Designul roabei împreună cu roata pneumatică facilitează manevrarea și transportul chiar și în spații înguste sau dificile.

6. **Versatilitate:** Roaba este ideală pentru activități diverse, cum ar fi mutarea materialelor de construcții, grădinărit, transportul gunoiului, etc.

7. **Durabilitate:** Construcția solidă a roabei asigură durabilitate pe termen lung în utilizări repetate și în condiții variate.

8. **Utilizare ușoară:** Roaba este concepută pentru a fi ușor de utilizat, cu un mâner ergonomic și design echilibrat.

9. **Utilitate:** Poate fi utilă în gospodărie, în grădină, pe șantier sau în diverse alte activități care implică manipularea și transportul materialelor.

În concluzie, "Roaba cuva zincată, 85L, cadru verde, roată pneumatică 350 x 8P" reprezintă un echipament practic și robust pentru transportul eficient și convenabil al diferitelor materiale într-o varietate de scenarii.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.