Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

Nu există produse adăugate.

TERMENI SI CONDITII

VANZATOR

SOMΛG.ro este proprietatea S.C. OLMA INVEST S.R.L persoana juridica, avand sediul social in Judetul Brasov, strada De Mijloc n.146 ,bl.10a, sc. 1, ap.31,inregistrata cu nr de ordine la Registrul Comertului J08/803/2004, cod unic de inregistrare fiscala (CUI) RO 16340646,

CUMPARATOR

Orice entitate fizica sau juridica care isi face un cont pe site-ul SOMΛG.ro si efectueaza o comanda.

CONT

Sectiunea din site care se compune dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator.

COMANDA ON-LINE

Este o forma electronica de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul isi manifesta intentia de a achizitiona un produs de la vanzator.


Prin vizitarea si utilizarea acestui site confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

  1. SOMΛG poate fi folosit doar in scopul pentru care a fost creat: Comert online.
  2. Vizitarea, cumpararea si orice alta actiune pe acest site sau legata de acest site impune acceptarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord va rugam parasiti SOMΛG
  3. SOMΛG stocheaza TOATE INFORMATIILE legate de utilizare si modul de utilizare, indiferent de utilizator sau platforma.
  4. Toate informatiile de pe SOMΛG sunt proprietatea SC OLMA INVEST SRL incluziv imagini, clipuri video sau texte.
  5. SOMΛG stocheaza TOATE INFORMATIILE legate de utilizare si modul de utilizare, indiferent de utilizator sau platforma.
  6. Site-ul SOMΛG foloseste cookies.
  7. Comenzile si alte actiuni pe site nu genereaza in mod automat obligativitate din partea vanzatorului. Obligatiile revin doar in urma unui contract scris intre parti.
  8. Pozele sunt de caracter informativ. Se pot intalni urmatoarele situatii: o poza are mai multe articole (de acelasi tip) pentru a evidentia dupa marime sau culoare sau modele,Sunt poze cu seturi si se vinde doar la set, chiar daca pretul este pe bucata.ne propunem si facem eforturi sa inlaturam toate aceste "situatii" si sa specificam in descrieri clare, dar se pot strecura exceptii si erori. Din aceast motiv toate comenzile sunt confirmate telefonic. Daca nu se raspunde la telefonul trimis o data cu comanda si nu avem exact produsul din poza (ex: poza are un prosop galben, si noi mai avem doar verde) comanda nu se expediaza.
  9. acesti termeni si conditii se pot modifica in orice moment, fara o anuntare prealabila.

ATENTIE! Comenzi neridicate!

Orice comanda plasata pe SOMΛG online sau telefonic trebuie ridicata de a curier in maxim 4 zile de la primirea confirmarii de la curier. (in maxim 6 zile de la efectuarea comenzii):

Comenzile care nu sunt ridicate de la curier atrag urmatoarele consecinte:

-orice comanda ulterioara trebuie achitata in avans..